Suomen joukkue Sveitsiin suunnistuksen maailmancupin päätöskierrokselle

Suomen joukkue Sveitsiin suunnistuksen maailmancupin päätöskierrokselle on valittu. Klostersin ja Davosin alueella kilpaillaan 1.-3.10. viesti, keskimatka sekä pitkän matkan kilpailut.

Suomen suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Thierry Gueorgiou on nimennyt Sveitsiin 18 suunnistajan joukkueen.

– Maailmancupin päätöskierros Davosin seudulla on tärkeä askel kohti ensi vuonna järjestettäviä Sveitsin maastomatkojen MM-kilpailuja. Maailmancupissa meillä on nyt joukkue, jossa on mukana urheilijoita hyvin erilaisella kokemustaustalla, ja osalle nämä kilpailut ovat ensimmäiset maailmancupin startit. Tavoitteenamme maailmancupissa on jatkaa joukkueena hyvin menneiden EM-kisojen viitoittamalla polulla sekä kehittyä siitä tasosta vielä eteenpäin, kuvailee maajoukkueen päävalmentaja Gueorgiou.

Suomen joukkue, suunnistuksen maailmancup 1.-3.10.2022

Naiset (9): Ida Haapala Espoon Suunta, Venla Harju Tampereen Pyrintö, Enni Jalava MS Parma, Miia Niittynen Kalevan Rasti, Maija Sianoja MS Parma, Siiri Silvennoinen** Kalevan Rasti, Marika Teini Kalevan Rasti, Anu Tuomisto NTNUI, Karoliina Ukskoski* Lahden Suunnistajat -37
Miehet (9): Aaro Aho Valkeakosken Haka, Joonas Ahola Navi, Topias Arola** Paimion Rasti, Miika Kirmula Kalevan Rasti, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat, Eetu Savolainen Ikaalisten Nouseva-Voima, Santeri Silvennoinen* Kalevan Rasti, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat

* Ei juokse keskimatkaa
** Ei juokse pitkää matkaa