SM-viestin juoksujärjestykset Irmaan

Ensi sunnuntain SM-viestiin osallistuvien seurojen vastuuhenkilöiden toivotaan syöttävän joukkueidensa juoksujärjestyksiä Irmaan mahdollisimman paljon jo etukäteen ennen viikonloppua. Näin pyritään ehkäisemään järjestelmän kuormittuminen lauantaina, kun juoksujärjestysten jättöaika päättyy klo 17.00. Välttämättömiä korjauksia ja muutoksia ymmärrettävästi tulee vielä lauantainakin ja toki niitä voidaan tehdä vielä määräaikaan mennessä.

Juoksujärjestyksen voi merkitä ei-julkiseksi, mikäli ei halua muiden näkevän jätettyä juoksujärjestystä ennen määräaikaa.

SM-viestin järjestäjä lisää juoksujärjestykset omalle tulossivulleen mahdollisimman pian jättöajan jälkeen. Ilmoittautumisraporttien lataaminen Irmassa on tällä hetkellä ongelma, joka etenkin viestikisoissa aiheuttaa järjestelmän hidastumista. Korjauksia tehdään ensi vuodeksi, mutta tähän viikonloppuun vaaditaan vielä malttia ja joustoa myös suunnistajilta.

Onnistunutta SM-viikonloppua Hyvinkään ja Hämeenlinnan maastoissa!

SM-viestin kilpailusivut

Kilpailukutsu, jossa ohjeet juoksujärjestyksen jättämiseen.

SM-viestin FB-sivu