Kompassi-tapahtumien palautelomake

Nuorison Kompassi-tapahtumien vilkas kausi lähestymään loppuaan. Viimeisiä cup-osakilpailuita ja Kompassi-viestejä järjestetään vielä syyskuussa, minkä jälkeen uusi kausi alkaa jälleen toukokuussa 2023. Osalla alueista on tulossa vielä myöhemmin syksyllä nuorten Kompassi-leirejä.

Palaute

On aika kerätä palautetta ja kokemuksia vuoden 2022 Kompassi-tapahtumista. Palautelomake on tarkoitettu niin osallistujille, huoltajille, seuraohjaajille kuin tapahtuman järjestäjillekin. Kaikkien näkökulmat ovat arvokkaita, kun tarkastellaan taas tarpeita kehittää tapahtumamallia edelleen. Palautteita käsitellään alueiden Kompassi-tapahtumavastaavien kanssa sekä Suunnistusliiton työryhmissä. Vastausaikaa on syyskuun loppuun asti.

Palautelomake 

Palautelomakkeen täyttämällä on myös vapaaehtoinen mahdollisuus osallistua arvontaan ja voittaa omalle seuralle kokonainen Porvoon lakritsi lakulaatikko!

Lasten näköisiä lähisuunnistustapahtumia alueilla lähes 80 vuoden aikana

Kompassi-tapahtumien tavoitteena on ollut tarjota lapsille lisää lasten näköisiä suunnistustapahtumia, mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, kisailla ja saada kavereita. Kompassi-tapahtumiin kuuluvat helpot radat, turvalliset ympäristöt sekä innostavan tapahtuman elementit.

Tapahtumiin on voinut osallistua 14-vuotiaat ja nuoremmat kulta-, hopea- ja pronssikompassi kilpasarjoissa tai ForFun-sarjoissa erilaisten suunnistusaktiviteettien parissa yksin tai yhdessä toisen kanssa. Ajatuksena on ollut, että tekemistä ja sopivia haasteita löytyy eri-ikäisille ja tapahtumista myös aloitteleva suunnistaja voi saada mielekkään ensikosketuksen lajin tapahtumatoimintaan.

Tänä vuonna alueellisia Kompassi-tapahtumia on järjestetty toukokuun ja syyskuun välillä 13 alueella kaikkiaan lähes 80 kpl.  Kompassi-tapahtumat ovat keränneet valtakunnallisesti noin 1000 alle 14-vuotiasta lasta kisailemaan ja suunnistamaan 5-7 kertaa kauden aikana. Kompassi-tapahtumien yksittäisten cup-osakilpailuiden viitteelliset osanottajakeskiarvot alueittain löytyvät alla olevasta taululukosta.

Uusimaa210
Häme160
Varsinais-Suomi125
Etelä-Pohjanmaa110
Päijät-Häme105
Kymenlaakso*50
Keski-Suomi50
Etelä-Karjala*40
Kainuu40
Pohjois-Pohjanmaa35
Pohjois-Karjala25
Etelä-Savo*25
Keski-Pohjanmaa25

*) Kaakon alueella osa tapahtumista on eriytetty pienempiin alueisiin.

Ajankohtaisia kuulumisia tapahtumista voi seurailla Instagramissa @kompassitapahtumat tilillä ja tunnisteella #kompassitapahtumat.
Lisätietoa: Kompassi-tapahtumat sivut