Tähtiseurapäivät Helsingissä 8.-9.10.

Tähtiseurapäivät kutsuu seuraväen ja lajiliittojen johdon yhteiseen seminaariin Helsinkiin Marina Congress Centeriin 8.-9.10.2022.  Luvassa on mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa huippupuhujineen ja -asiantuntijoineen. Tapahtuma saattaa yhteen seurojen ja lajiliittojen johtoa ja valmennusvastaavia auttaen heitä verkostoitumaan sekä menestymään myös tulevaisuudessa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä Tähtiseurojen että myös muiden seurojen edustajat, jotka ovat kiinnostuneet seuratoiminnan ajankohtaisista teemoista, toiminnan kehittämisestä ja haluavat verkostoitua kollegojen kanssa. Ohjelma sisältää mielenkiintoisen pääseminaarin, monipuolisesti rinnakkaissessioita sekä iltajuhlan. Suunnistusliitto ei järjestä tänä vuonna omaa lajiohjelmaa 25-Mannaviikonlopun päällekkäisyyden vuoksi.

Seurat pääsevät mukaan edullisemmalla osallistujamaksulla, jos ilmoittautuvat 31.8. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan ja tule Tähtiseurapäiville kohtaamaan kollegoita muista seuroista ja lajeista!

Tähtiseurapäivät – Suomen Olympiakomitea