MS Parma hakee valmennuspäällikköä

Varsinais-Suomessa toimiva MS Parma hakee osa-aikaista valmennuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Haku on avoinna 23.9.2022 saakka.

——

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

MS Parma on huippusuunnistusseura Varsinais-Suomesta. Perusseuroina MS Parmalla ovat Mynämäen Suunnistajat – 52 ja Liedon Parma. MS-52 ja Liedon Parma järjestivät tänä kesänä Lukkari-Jukolan ja ovat muutenkin aktiivisia kilpailujenjärjestäjiä. Seuroissa on suunnistuksen harrastajia ja taustahenkilöitä noin 300. Seura on Suomen parhaita suunnistusseuroja SM-pisteillä mitattuna ja omaa myös vahvat viestijoukkueet niin naisissa, miehissä kuin nuorissakin sekä kansallisesti että kansainvälisesti arvioituna.

MS Parman toiminnan painopiste on huippusuunnistuksessa ja nuorten suunnistuksessa. Edustusseura keskittyy kilpailu- ja valmennustoimintaan sekä nuorten kouluttamiseen. Olemme päättäneet tehostaa seuran toimintaa ja haemme nyt valmennuspäällikköä vahvistamaan ja tukemaan laajaa vapaaehtoisten toimijoiden joukkoa.

MS Parma etsii valmennuspäällikköä osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen

Valmennuspäällikkö koordinoi ja kehittää seuran valmennus- ja nuorisotoimintaa ja omalta osaltaan myös toteuttaa harjoituksia yhdessä vapaaehtoisten vetäjien kanssa. Valmennuspäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä seuran huippusuunnistuksesta vastaavien vetäjien kanssa. Erityisesti työtehtävässä huomio kiinnitetään nuorisotoimintaan, sillä nuorten vahva toiminta on merkittävä osa MS Parman edustuksen kilpailu- ja valmennustoimintaa. Työ on osa-aikainen arviolta 15 – 30 tuntia / viikko riippuen valittavasta henkilöstä. Tarpeen mukaan tuntimäärää voidaan jatkossa säätää riippuen työtehtävän kehittymisestä.

Valmennuspäällikkö tekee yhteistyötä seuran johtokunnan ja valmennusvaliokunnan kanssa. MS Parman puheenjohtaja on valmennuspäällikön lähiesihenkilö.

Valmennuspäällikön tehtäväalueita ovat mm.

  • vastaa seuran harjoitussuunnitelman laatimisesta muun valmennusjohdon kanssa ja koordinoi viikoittaiset harjoitukset ja kuukausittaiset leirit
  • kehittää seuran suunnistajan polkua suunnistuskoulusta lähtien
  • pitää yhteyttä toimialueen kouluihin
  • ylläpitää hyvää yhteistyötä muihin seuroihin, Suomen Suunnistusliittoon ja Turun Seudun Urheiluakatemiaan
  • vastaa seuran leirien suunnittelusta ja osallistuu tarvittavilta osin toteutukseen
  • tukee ja avustaa muita harjoituksenjärjestäjiä
  • pitää yhteyttä ja ohjeistaa tarvittaessa urheilijoita ja heidän henkilökohtaisia valmentajiaan
  • raportoi tarpeen mukana eri sidosryhmille (yhteistyökumppanit, SSL ym.)

Hakemukset ( ja ansioluettelo sekä palkkatoive 25 viikkotyötunnin mukaan ) pyydetään lähettämään 23.9.2022 mennessä Jukka Taimistolle osoitteeseen : taimistojukka(a)gmail.com.

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa 050 554 2590 / Jukka Taimisto ( päivisin ja iltaisin ) ja 0500 195 511 / Veli-Matti Hanhela ( iltaisin ).