Viestiliigan osakilpailujen järjestäjähaku vuodelle 2023

Viestiliigan osakilpailujen järjestäjähaku vuodelle 2023

Viestiliiga on Suomen Suunnistusliiton hallinnoima kilpailusarja, joka koostuu 6-8 osakilpailusta, jotka ovat SSL:n kilpailukalenterin yleisiä kansallisia kilpailuja.

Viestiliiga toteutetaan myös vuonna 2023 ja haussa on järjestäjät osakilpailuille.

Kilpailua haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan SSL:n tapahtuma- ja seurapäällikkö Timo Saariselle sähköpostitse (timo.saarinen(a)suunnistusliitto.fi) 15.7.2022 mennessä.  Lisäksi kilpailuhakemus laaditaan myös Irma-järjestelmään ja lisätiedoissa mainitaan halukkuus järjestää Viestiliigan osakilpailu.
HUOM! Jos seura on jo toukokuussa hakenut Irmassa viestikilpailua kaudelle 2023 ja haluaa ko. tapahtuman osaksi Viestiliigaa, tulee heidän laatia myös vapaamuotoinen hakemus.

Hakemuksesta tulee ilmetä vähintään seuraavat asiat:

– Kilpailun suunniteltu ajankohta ja paikka
– Käytettävä alue/maasto (karttaliite) ja kilpailumuoto
– Kilpailukeskuksen alustava suunnitelma
– Alustava organisaatio

Lisäksi hakijan tulee huomioida TV-tuotannon vaatimukset sekä kustannusten että tarvittavan henkilöstön osalta. Järjestävä seura vastaa osaltaan lähetyksen kustannuksista ja huolehtii kilpailukeskuksen rakenteista TV-tuotannon tarpeita varten (sähkötarpeet, tilat ohjaamolle+selostukselle, mainosmateriaalien kiinnitykset jne.) sekä huolehtii henkilöstön mahdollisiin kuvaajatehtäviin sekä gps-seurannan tueksi.

Lisätiedot: Timo Saarinen p. 040 519 8699, timo.saarinen(a)suunnistusliitto.fi