Pyöräsuunnistuksen edustus- ja näyttökilpailujen valintaohjeita päivitetty

Suunnistusliiton valmennusjohto on päivittänyt pyöräsuunnistuksen edustus- ja näyttökilpailujen valintaohjeita

Pälkäneellä 30.4.-1.5. pidettäviksi suunnitellut Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -kilpailut ja EM-näyttökilpailut joudutaan perumaan. Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -osakilpailuille haetaan myöhemmin julkaistavaa uutta ajankohtaa ja EM-joukkue Liettuaan Ignalinaan 18.-22.5.2022 tullaan valitsemaan kauden 2021 näyttöjen perusteella.

Päätöksen perusteena on kilpailumaaston tämänhetkinen lumitilanne ja ennuste lumen sulamisesta kilpailuihin mennessä. Järjestäjien ja valmennusjohdon arvion mukaan kilpailuja ei pystytä valmistelemaan ja viemään läpi nykyisessä tilanteessa, eikä siten urheilijoille takaamaan tasapuolisia olosuhteita EM-näyttökilpailussa.