Urlus-Säätiön tuki lasten suunnistustoiminnan kehittämiseen sai jatkoa

Urlus-Säätiö on myöntänyt Suunnistusliitolle 17 000 euron avustuksen kuluvalle vuodelle  lasten, nuorten ja perheiden suunnistusmahdollisuuksien kehittämiseen. Vuonna 2020 käynnistynyt hanke sai jatkoa nyt kolmannelle ja viimeiselle vuodelle.

Myönnetty avustus on mahdollistanut uusien Nuori Suunta -materiaalien, -koulutusten ja -tapahtumien tuottamisen seuroille, kouluille ja perheille.

– Hanketuki on ollut merkittävä ja mahdollistanut viime vuosina tehtyjä nuorisosuunnistustuotteiden uudistus- ja päivitystoimia. Viimeisen kahden vuoden aikana on mm. uudistettu Nuori Suunta ilme, päivitetty ohjaajakoulutuksen ja nuorten seuravalmentajakoulutuksen sisällöt sekä luotu Kompassi-tapahtumat ja Koulu kartalla -teemaviikot, kertoo liiton nuoriso- ja koulutuspäällikkö Katri Lindeqvist.

Hankeen jatkuminen kolmannellekin vuodelle mahdollistaa uusittujen tuotteiden jalkauttamisen tukemisen sekä antaa mahdollisuuksia myös sisältöjen jatkokehittämiseen.

– Jatkamme erityisesti matalan kynnyksen toiminnan kehittämistä ja valtakunnallisesti Koulukartalla -teemaviikot ja Kompassi-tapahtumat ovat nyt konkreettisia asioita, joiden parissa jatkamme työtä saadaksemme uusia lapsia ja perheitä suunnistuksen pariin. Tärkeänä tavoitteena on myös uudelleenaktivoida lapsia ja perheitä yhteisen liikunnan pariin koronan aiheuttaman harrastustauon jälkeen. Lämmin kiitos Urlus-Säätiölle tästä tuesta, päättää Lindeqvist.

Urlus-Säätiön kotisivut