Elovena nuorten suunnistusmaajoukkueen kumppaniksi

Suomen Suunnistusliitto aloittaa ravitsemusyhteistyön Elovena-brändin kanssa. Yhteistyö jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka ja se sisältää nuorten suunnistusmaajoukkueen Elovena-tuotteet, kuten annospikapuurot, välipalakaurajuomat, välipalakeksit sekä kaurapatukat, kaikilla kauden 2022 leireillä ja arvokilpailuissa. Sopimus sisältää option jatkosta.

Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö, Petteri Kähäri on mielissään syntyneestä sopimuksesta.

– Tämä on merkityksellinen yhteistyö, ei ainoastaan siksi, että nuorten suunnistusmaajoukkue saa oman kumppanin, vaan myös siksi että nuoret ovat olleet asiassa myös itse aloitteellisia. Lisäksi on hienoa, että he tiedostavat uransa varhaisessa vaiheessa jo erinomaisen hyvin laadukkaan ravitsemuksen merkityksen urheilijalle. Kokemuksesta voin vielä kertoa, että kaukana ulkomailla vatsaa sekä mieltä hellii aina mitä parhaiten kotimainen aamupuuro. Isot kiitokset kumppanuudesta Elovenalle, päättää Kähäri.

– Elovena-brändin yhteistöiden kautta haluamme korostaa hyvien ruokailutottumusten ja liikunnallisten elintapojen tärkeyttä erityisesti lasten ja nuorten terveen kasvun ja kehityksen kannalta. Mielestämme on mahtavaa päästä tarjoamaan nuorille suunnistajille kisa- ja leirimatkoille runsaskuituisia ja herkullisia Elovena-välipaloja, iloitsee yhteistyöstä Elovenan brändipäällikkö Meri Mattila.