MC-finaalin logo

Joukkue maailmancupin finaalikierrokselle nimetty

Suunnistuksen maailmancupin finaalikierroksen joukkue on valittu. Kilpailut järjestetään Pohjois-Italiassa 28.9. – 4.10. Ohjelmassa on Cansigliossa juostavat pitkä matka ja keskimatka sekä Cortina d’Ampezzossa arvokisakauden päättävä sprinttiviesti.

Suomen joukkue

Naiset: Ida Haapala Espoon Suunta, Anna Haataja SK Pohjantähti, Venla Harju Tampereen Pyrintö, Enni Jalava MS Parma, Anni Haanpää Tampereen Pyrintö, Lotta Karhola Tampereen Pyrintö, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Amy Nymalm Pargas IF

Miehet: Joonas Ahola Navi, Miika Kirmula Kalevan Rasti, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat, Akseli Ruohola MS Parma, Eetu Savolainen Ikaalisten Nouseva-Voima, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat

Mm. sprintin tuore Suomen mestari Merja Rantanen jättää maailmancupfinaalin Ruotsin maailmancupin tavoin väliin. Osa joukkueesta kilpailee maailmancupia edeltävällä viikolla myös Sveitsissä järjestettävässä Euromeetingissä.

Kisasivut
Valintaohjeet

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail