Euromeeting-joukkue Sveitsiin valittu

Suunnistusliitto on valinnut joukkueen Sveitsin Bettmeralpissa 25.–26. syyskuuta järjestettävään Euromeetingiin. Joukkueeseen valittiin yhdeksän naista ja kymmenen miestä, jotka kaikki ovat enintään 25-vuotiaita.

Naiset: Enni Jalava MS Parma, Anni Haanpää Tampereen Pyrintö, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Inka Nurminen Jämsän Retki-Veikot, Amy Nymalm Pargas IF, Siiri Silvennoinen Kalevan Rasti, Venla Taulavuori Alatornion Pirkat, Anu Tuomisto NTNUI, Karoliina Ukskoski Lahden Suunnistajat -37

Miehet: Aaro Aho Valkeakosken Haka, Joonas Ahola Navi, Mikko Eerola Tampereen Pyrintö, Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Anton Kuukka Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat, Teemu Oksanen Ikaalisten Nouseva-Voima, Aleksi Sorsa Tampereen Pyrintö, Akseli Ruohola MS Parma, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat

Euromeeting-kisaviikonlopun lisäksi joukkue leireilee ja harjoittelee eteläisessä Sveitsissä Bellinzonan seudulla pari päivää.
– Tulevaisuuden menestyspotentiaalia omaaville nuorille urheilijoille tämä on samalla lähtölaukaus vuoden 2023 Sveitsin MM-kisavalmistautumiseen, toteavat joukkueen valmentajat Vroni König-Salmi ja Jari Sipilä.

Valitun joukkueen lisäksi Euromeetingissä kilpailevat suomalaisista myös Tampereen Pyrinnön tuore Suomen mestari Lotta Karhola ja Severi Kymäläinen.

Kisasivut
Valintaohjeet

Italiassa syys-lokakuun vaihteessa käytävän maailmancupfinaalin lopulliset valinnat tehdään SM-sprintin jälkeen 11. syyskuuta.