Maailmancupin toinen kierros Idressä alkaa

Maailmancupin toisella kierroksella Ruotsin Idressä juostaan 12.-15.8.2021 kolme osakilpailua vaativissa tunturimaastoissa.

Kilpailuja voi seurata IOF:n live-palveluiden ja netti-tv:n välityksellä.

Aikataulu (netti-tv)

Maailmancupin pistetilanne »

Maailmancupin nettisivut »

Kilpailujen nettisivut »

Suomen joukkue

Naiset: Anni Haanpää Tampereen Pyrintö (p,k,v), Ida Haapala Espoon Suunta (p,v), Venla Harju Tampereen Pyrintö (p,k,v), Lotta Karhola Tampereen Pyrintö (p,k,v), Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä (p,k,v), Kirsi Nurmi SK Pohjantähti, (k,v), Amy Nymalm Pargas IF (p,k,v), Maija Sianoja MS Parma (p,k,v), Marika Teini Kalevan Rasti (p,k,v)
Vara: Mira Kaskinen Rastikarhut

Miehet: Joonas Ahola Navi (p,k,v), Miika Kirmula Kalevan Rasti (p,k,v), Elias Kuukka Tampereen Pyrintö (p,k,v), Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö (p,k,v), Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö (k,v), Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat (p,k,v), Akseli Ruohola MS Parma (p,k,v), Arttu Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat (p,v), Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat (p,k,v)
Vara: Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti

Matkavalinnat: p=pitkä matka, k=keskimatka, v=viesti

#orienteeringworldcup