Pyöräsuunnistus keskittää valmennustoiminnan Varalaan

Varalan Urheiluopisto ja Suomen Suunnistusliitto ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Varala toimii pyöräsuunnistuksen virallisena valmennuskeskuksena ja urheilijan arkea vahvistetaan Tampereen Urheiluakatemian toimintaympäristössä.

Mahdollisuus toimia lajin virallisena valmennuskeskuksena on meille hieno tunnustus laaja-alaisesta työstämme urheilun hyväksi, kommentoi Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

Urheiluakatemiatoiminnassa autamme urheilijoita ja valmentajia jalostamaan leireiltä kertynyttä osaamista arjen harjoituksiin, ja tarjoamme urheilijalle tukea myös muihin arjen asioihin kuten kaksoisuraratkaisuihin, vahvistaa Varalan Valmennuskeskuksen ja Tampereen urheiluakatemian johtaja, Hannele Hiilloskorpi.

Allekirjoitetun sopimuksen myötä Suunnistusliitto kohdentaa pyöräsuunnistuksen akatemiatoiminnan Tampereen Urheiluakatemiaan. Se tarkoittaa pyöräsuunnistuksen oman valmennusryhmän luomista ja vastuuvalmentajan nimeämistä. Suunnistusliitto käynnistää samalla myös oman pyöräsuunnistusakatemiatoimintansa.

Varalan sijainti ja olosuhteet istuvat hyvin pyöräsuunnistuksen tulevaisuuden kehitysnäkymiin. Hienoa lähteä tekemään Varalan kanssa yhteistyötä, kommentoi puolestaan Suunnistusliiton toimitusjohtaja, Mika Ilomäki syntynyttä sopimusta.

Lisätietoja:

  • Varalan Urheiluopisto, Hannele Hiilloskorpi, 040 5196946 ja
  • Suomen Suunnistusliitto, Mika Ilomäki, 045 773 10 310
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail