Optiwax ja Suomen Suunnistusliitto markkinointiyhteistyöhön

Kuvassa Jari Joutsen, toimitusjohtaja, MJ Optima-Sport Oy

Optiwax suksivoiteiden valmistaja, myyjä ja markkinoija MJ Optima-Sport sekä Suomen Suunnistusliitto ovat solmineet optiovuoden sisältävän kaksivuotisen markkinointiyhteistyösopimuksen vuosille 2021-2022.

Sopimus sisältää mm. kaikki Suunnistusliiton hiihtosuunnistusmaajoukkueiden suksivoiteiden harjoittelu, -ja kisavoidetarpeet sekä testaus, kehitys, -ja markkinointiyhteistyön.
– Olemme uudesta suksivoideyhteistyöstä Optiwaxin kanssa innoissamme. Samalla tahdomme myös kiittää entistä pitkäaikaista voidekumppaniamme Startex Oy:tä hyvästä yhteistyöstä tähän saakka, kommentoi Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki.

Uusi yhteistyömalli Optiwaxin kanssa antaa Suunnistusliitolle mahdollisuuden olla mukana testauksen myötä voiteiden kehitystyössä ja tarjoamassa erinomaisia suksivoiteita maajoukkueen lisäksi myös seuraväelle kautta maan. Markkinointiyhteistyösopimuksen osana Optiwax tarjoaa suunnistusliiton jäsenseuroille ostoedun Optiwax tuotteille Optiwaxin verkkokaupasta.

Annamme asiasta mielellämme lisätietoja:
Jari Joutsen, toimitusjohtaja, MJ Optima-Sport Oy, +358 50 590 0115

Marko Kantaneva, myynti, -ja markkinointipäällikkö, Suomen Suunnistusliitto, +358 45 214 6681

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail