Etsitään joukkuetta tai yksittäisiä suunnistajia dokumenttielokuvaan

Etsimme dokumenttielokuvaan joukkuetta tai yksilöitä, joiden aikomus on osallistua Jukolan Viestiin, jokin muu syy mielessä kuin kisan voittaminen. Ehkä syy ennemminkin on itsensä voittaminen. Tai elämän tuoma koettelemus, sairaus tai vastaava asia.

Elämässä joskus eksyy, mutta rastit voi löytää myös myöhemmin – jos niin päättää.

Till en dokumentfilm söker vi ett lag eller individer som ämnar delta i Jukolakaveln, men målet är något annat än att vinna tävlingen. Kanske mera att vinna sig själv. Eller att delta på grund av något som hänt i livet; prövning, sjukdom eller något annat som förändrat allt.

Alla går vi någon gång vilse, men kontrollerna kan man även finna senare – om man så beslutar.

 

Ab Petfilms Oy
petski(a)petfilms.fi
040-5014942