Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen EM-kisoihin

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen EM-kisoihin on valittu. Kilpailut käydään 9.-13.9. Heinolan, Nastolan ja Lahden alueella.

Naiset: Antonia Haga, OK Botnia, Marika Hara, Koovee, Mervi Pesu, Rajamäen Rykmentti, Ruska Saarela, Kokkolan Suunnistajat , Henna Saarinen, Koovee, Ingrid Stengård, OK Trian
varalla: Essi Hakala, MS Parma

Miehet: Anders Blomster, Vaasan Suunnistajat, Andre Haga, OK Botnia, Kare Kaskinen, Ulvilan Ura, Jussi Laurila, Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi, Kankaanpään Suunnistajat, Samuel Pökälä, Asikkalan Raikas
varalla: Petrus Hanhijärvi, Espoon Akilles

Pyöräsuunnistuksen nuorten EM-kilpailut

Naiset ( D20 ): Pihla Häkkinen, Hiiltomiehet, Kaarina Nurminen, Tampereen Pyrintö , Vilma Pesu, Hiiltomiehet , Viivi Voutilainen, Jyväskylän Pyöräilyseura, Saara Yli-Hietanen, Tampereen Pyrintö, Silja Yli-Hietanen, Tampereen Pyrintö
varalla: Anna Ruokola, Rasti-Jussit

Miehet ( H20 ): Wertti Autio, Hyvinkään Rasti , Paulus Hanhijärvi, Espoon Akilles,, Simo Klemettinen, Suunta Jyväskylä, Aapo Liponkoski, Tampereen Pyrintö, Tomi Nykänen, Lahden Suunnistajat-37, Väinö Venetjoki, Kokkolan Suunnistajat
varalla: Atte Ikola, Leppävaaran Sisu