Kultainen kompassi -cupin finaalin päivitetyt ohjeet

Kultainen kompassi -cupin finaali suunnistetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti sunnuntaina 16.8. Mikkelissä Navin järjestämänä. Kilpailukauden alun viivästymisen vuoksi finaalissa kilpaillaan aiemmasta poikkeavalla tavalla.

 

  • Finaalissa suunnistetaan H ja D 14 -sarjojen hajonnalliset yhteislähdöt henkilökohtaisena kilpailuna. Aluejoukkueiden tuloksiin poimitaan molemmista sarjoista kolme parasta / alue ja näistä lasketaan yhteisaika, joka on samalla aluejoukkueen lopputulos.
    ->  Finaalissa ei ole etukäteen ilmoitettuja aluejoukkueita, koska alueiden omia karsinta- ja valintakisoja voi olla haastava toteuttaa kesän aikana riippuen paljon alueiden aktiivisuudesta tapahtumien järjestämisessä. 
  • Paras joukkue palkitaan kiertopalkinnolla ja kakkoset sekä kolmoset palkitaan mitaleilla sekä kunniakirjoilla voittajien tapaan.
  • Henkilökohtaisessa Kultainen kompassi -kilpailussa jaetaan myös erilliset palkinnot parhaille.
  • Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti finaaliviikonlopun yhteydessä ei järjestetä leiriä.

Ilmoittautuminen henkilökohtaisesti IRMAan tai jos alue haluaa tukea omien nuorten osallistumista, hoitaa se kootusti ilmoittautumiset ja maksamisen.

Samassa kilpailussa järjestetään myös sarjat H ja D 10 (suora) ja 12 sekä INOV-8-liigan sarjat H ja D 16, 18 ja 20.  Aikuisille on samassa yhteydessä kansallinen kilpailu vapailla lähtöajoilla.

Kilpailukutsu ja lisätietoja julkaistaan lähiaikoina. Järjestäjät seuraavat tarkoin myös viranomaisten ohjeita, koska tapahtuman toteutus riippuu myös 15.8. järjestettävästä Nuorten Jukolasta.

Navin sivut
Nuorten Jukola 2020