Hiihtosuunnistus kiinnosti YLE:n TV-lähetyksessä

Viime lauantaina kilpailtu hiihtosuunnistuksen SM-takaa-ajo Kontiolahdella oli lajin ensimmäinen televisiointi 2000-luvulla. Osana SM-viikkoa järjestetyn hiihtosuunnistuskisan televisioinnista vastasi YLE ja Liperin Taimi vastasi puolestaan kisajärjestelyistä.

Erityisesti miesten kisa keräsi upean katsojamäärän, lähes 250 000 katsojaa. Lähetys oli viime viikon 9. katsotuin tv-ohjelma YLE TV2:lla. Naisten kisan katsojamäärä oli hieman vähemmän eikä mahtunut Finnpanelin julkaisemalle top20 -listalle. Neljännesmiljoona TV-katsojaa on erittäin hieno saavutus hiihtosuunnistukselle ja lajin näkyvyydelle.

Lähetykset ovat vielä katsottavissa YLE Areenassa seuraavat neljä viikkoa,  https://areena.yle.fi/1-50425766

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail