Hiihtosuunnistuksen Suunta Huipulle-leirin ilmoittautuminen jatkuu

Hiihtosuunnistuksen nuorten Suunta Huipulle -leiri järjestetään 9.-12.1.2020 Imatran kylpylässä. Leiri on suunnattu 15-18-vuotialle hiihtosuunnistajille ja se korvaa aiempina vuosina järjestetyn  hisu-VOL -leirin.  Valintaohjeiden perusteella kutsuttujen urheilijoiden lisäksi ilmoittautuminen on nyt avoinna myös muille tavoitteellisesta lajiharjoittelusta kiinnostuneille 2002-2005 syntyneille hiihtosuunnistajille!

Jäljellä olevat leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestetyksessä. Ilmoittaudu leirille lähettämällä sähköpostia Timo Saariselle: timo.saarinen@suunnistusliitto.fi (p. 040 5198699), ja saat paluuviestinä varsinaisen ilmoittautumislinkin.

Leirillä järjestetään laji- ja oheisharjoituksia sekä osallistutaan Joutsenon Kullervon kansallisiin kilpailuihin 11.-12.1.2020. Imatran ensilumenlatu on myös leiriläisten käytössä, mikäli olosuhteet ovat lajiharjoitteluun heikot.

Leiriohjelma lähetetään ilmoittautuneille joulukuussa ja sitä tarkennetaan olosuhteiden mukaan lähempänä leiriä.

Leirin päävalmentaja on maajoukkueurheilija Mirka Suutari ja valmennustiimin täydentää myöskin menestynyt hiihtosuunnistaja Sonja Mörsky.

Leirikutsu

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail