INOV-8-liigalauantaissa kisataan pisteistä eri puolella Suomea

INOV-8-liigan viimeiset pisteet jaetaan lauantaina 27.7. ”Liigalauantain” merkeissä. Urheilijat voivat vielä kartuttaa pistetiliään elokuun takaa-ajofinaalia varten neljässä samanaikaisessa kilpailutapahtumassa: Tampere-suunnistuksessa, Lahti-Suunnistuksessa, Sisä-Suomen Rastipäivillä Saarijärvellä ja Koillismaan Rastipäivillä Kuusamossa.

Tampereella ja Saarijärvellä kisataan pitkällä matkalla, Lahdessa ja Kuusamossa keskimatkalla. Tampereella kilpailumuotona on yhteislähtö. Seurakilpailussa  lasketaan kaikkien neljän tapahtuman pisteet yhteen, jonka jälkeen INOV-8-liigan paras seura on selvillä. Ennen liigalauantaita vahvimmin voitossa on kiinni Tampereen Pyrintö.

Henkilökohtaisten sarjojen voittajat ratkaistaan keskimatkan takaa-ajossa elokuun lopulla Sipoon Husqvarna-kisassa.

INOV-8-liigan sivut