INOV-8-liiga jatkuu Tahkolla 18.7.

Nuorten 16-20-vuotiaiden INOV-8-liiga jatkuu kevään osakilpailujen jälkeen Fin5-suunnistusviikon neljännessä kisassa torstaina 18.7. Tahkolla. Keskimatkan kilpailu käydään haastavissa rinnemaastoissa. Mukana kisassa ovat mm. sarjojensa pistekärjet Mikaela Karjalainen (D18) ja Aaro Aho (H20) sekä muita tämän kesän nuorten MM- ja EM-edustajia, jotka liigapisteiden lisäksi saavat samalla myös tuntumaa mahdolliseen tulevaan MM-maastotyyppiin.

Fin5-osakilpailun jälkeen liiga jatkuu 27.7. liigalauantain merkeissä, jolloin pisteitä on jaossa neljässä eri kilpailutapahtumassa eri puolella Suomea. Jokainen kilpailu on samanarvoinen ja seurapisteet lasketaan kaikista tapahtumista yhteensä, joten osallistumisvalinnan voi tehdä vaikkapa kesälomasuunnitelmiin sopivasti.

INOV-8-liigan sivut