Hiihtosuunnistuksen Santasport Junior Cupin loppupisteet

Hiihtosuunnistuksen Santasport Junior Cupin pisteet ovat kasassa viikonlopun kisojen jälkeen. Loppupisteet

Päivitys 11.3.2019

****

Santasport Lapin Urheiluopisto tukee tänäkin vuonna hiihtosuunnistuksen Junior Cup – kilpasarjaa. Viime vuosien tapaan Santasport Junior Cup koostuu kahdeksasta osakilpailusta. Kuuden parhaan kilpailun pisteet huomioidaan kokonaistuloksia laskettaessa. Kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan Lapin Lumirastien yhteydessä.

Talven 2019 kilpailut on sijoitettu kattamaan tasaisesti koko kausi alkaen tammikuun alussa Ainiovaarassa järjestettävistä Loppiaisen hiihtosuunnistuskilpailuista ja päättyen Lapin Lumirasteille maaliskuun puolivälissä. Pisteet lasketaan edellisvuoden kaltaisesti eli kaikissa osakilpailuissa pistekertymä on sama, eikä tuplapisteitä jaeta.

Santasport Junior Cup 2019 osakilpailut
5.1.                Kansallinen Loppiaisen hiihtosuunnistuskilpailu, 1. pv
6.1.                Kansallinen Loppiaisen hiihtosuunnistuskilpailu, 2. pv
2.2                 Hauskin Hisu 1. pv
3.2                 Hauskin Hisu 2.pv
16.2.             SM-keskimatka
23.2              SM-Sprintti
8.3.                Lapin Lumirastit, sprintti
9.3.                Lapin Lumirastit, SM-pitkä