Nuori ohjaaja: Hae mukaan YOLA 2019 -leirille Tanskaan heinäkuussa!

Youth Orienteering Leaders Academy 2019 (YOLA 2019) on nuorten johtajien leiri, joka on suunnattu erityisesti ohjaus- ja seuratoiminnasta kiinnostuneille 18-25-vuotiaille nuorille. Leiri järjestetään 8.-13.7.2019 suunnistuksen nuorten MM-kisojen aikaan Tanskassa Silkeborgin ympäristössä, joten nyt on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan eri maiden nuoriin suunnistustoimijoihin ja samalla seuraamaan JWOC-kisoja paikan päällä. Osallistujat tulevat Tanskan lisäksi Virosta, Latviasta, Liettuasta, Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Leirin järjestelyistä vastaa Tanskan Suunnistusliitto (Dansk Orienterings-Förbund).

Kutsu ja alustava ohjelma (english)

Suomen osallistujaryhmään haemme:

* Yhtä 18-25-vuotiasta osallistujaa, joka toimii leirillä suomalaisten ryhmänjohtajana sekä Suomen koordinaattorina järjestäjien suuntaan.

Neljää 18-25-vuotiasta leiriosallistujaa.

Leirikieli on englanti ja valittavilta henkilöiltä odotetaan rohkeutta kommunikoida englanniksi. Lisäksi edellytämme aktiivista osallistumista leirin toimiin ja esimerkillistä käyttäytymistä leirillä. Tarkemmista ohjeista ja  pelisäännöistä tiedottaa leirin järjestäjä lähempänä kesää.

Avaa tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake.

Hakuaikaa on 20.2.2019 saakka. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti sekä SSL:n nettisivuilla.

Lisätiedot: nuorisopäällikkö Timo Saarinen, (040 5198699), timo.saarinen@suunnistusliitto.fi