Ilmoittaudu nyt SVT-koulutukseen!

Suunnistusvalmentajatutkinto (SVT) alkaa 1.-3. helmikuuta Kisakallion urheiluopistolla suunnistusseminaariviikonlopun yhteydessä. Haku koulutukseen on käynnissä 6.1.2019 asti.

Koulutuksen avaintavoitteena on urheilijan tai urheilijaryhmän kehittäminen vuoden sisällä ja avainasioita vuosisuunnittelu, kokonaisvaltainen valmennus, kehittymisen seuranta sekä fyysiset ominaisuudet.  Koulutukseen osallistuvilta edellytetään aktiivista toimimista valmennus-/ohjaustehtävissä.

Koulutus koostuu neljästä lähijaksosta, oppimistehtävistä sekä käytännön harjoitusten vetämisestä. Yksi lähijaksoista toteutetaan kesäkuussa Suomen maailmancupin yhteydessä. Pääkouluttajana toimii Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja Juha Taini.

Lue lisää ja hae mukaan:
https://www.suunnistusliitto.fi/valmentajakoulutus/suunnistusvalmentajatutkinto-svt-taso-3/