Pyöräsuunnistuksen maajoukkueryhmät 2019

Pyöräsuunnistuksen valmennusryhmät kaudelle 2019 on valittu. Aikuisten A-maajoukkueeseen kuuluu kahdeksan aikusta ja nuorten maajoukkueeseen kahdeksan nuorta. Tämän ryhmän haastaa neljän urheilijan aikuisten B-maajoukkue sekä seitsemän urheilijan nuorten haastajaryhmä. Päävalmentajana jatkaa polvioperaatiosta johtuneen välikauden jälkeen jälleen Jukka Niemi ja lajipäällikkönä Ilkka Nurminen.

Uutista on päivitetty 8.11. klo 18:55.

A-maajoukkue (8 urheilijaa )

Antonia Haga OK Botnia, Marika Hara Koovee, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian, Andre Haga OK Botnia, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat.

B-maajoukkue (4 urheilijaa )

Jutta Nurminen Valkeakosken Haka, Anders Blomster Vaasan Suunnistajat, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas.

Nuorten maajoukkue (8 urheilijaa )

Pinja Koskinen Rajamäen Rykmentti, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö, Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat, Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö, Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat 37, Antti Rissanen Tampereen Pyrintö.

Nuorten haastajaryhmä (7 urheilijaa )

Vilma Pesu Hiiltomiehet, Anna Ruokola Rasti-Jussit, Viivi Voutilainen  Jyväskylän Pyöräilyseura, Silja Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö, Wertti Autio Hyvinkään Rasti, Ilari Haltia Rajamäen Rykmentti, Väinö Venetjoki Kokkolan Suunnistajat.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail