Hiisirasti hakee nuorisotyöntekijää – hakuaikaa jatkettu

Hiisirasti ja sen jäsenseurat Eura-Kauttuan Urheilijat, Eurajoen Veikot, Kiukaisten Urheilijat ja Köyliön Lallit hakee

NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Antti siirtyy Kangasalla järjestettävän, vuoden 2019 Jukolan pääsihteeriksi. Haimme siksi uutta nuorisotyöntekijää.

Tehtäviisi tulee kuulumaan suunnistuskoulutoiminnan kehittäminen, markkinointi ja järjestäminen jäsenseurojen toiminta-alueelle yhteistyössä seurojen omien vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Tavoitteena on saada lapset, nuoret ja aikuiset innostumaan luonnossa liikkumisesta ja suunnistuksesta.

Nautit erityisesti lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Olet reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, valmis tarttumaan nuorisotyön kehityshaasteeseen ja sinulla on suunnistustausta.

Työsuhde on osa-aikainen. Työaika tulee painottumaan syksyyn sekä ensi vuoden kevääseen/kesään. Aluksi määräaikainen vuoden pituinen työsuhde alkaa 1.8.2018 tai sovittaessa. Tavoitteena on jatkaa työsuhdetta vuoden jälkeenkin.

Tehtävään valittavalla tulee olla oma auto käytössä. Tehtävään sopivan koulutuksen tai kokemuksen nuorten parissa toimimisesta luemme hakijan eduksi. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi itse huipulle pyrkivälle suunnistajalle.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen (€/h) viimeistään 15.7.2018 osoitteeseen sari.koskinen(at)outlook.com.  Lisätietoja arki-iltaisin klo 17-21/viikonloppuna Sari Koskinen puh. 040 749 9309.