Joukkue opiskelijoiden MM-kilpailuihin Kuortaneelle

Suunnistuksen opiskelijoiden MM-kilpailut käydään tänä vuonna 17.-21.7. Suomessa. Kilpailujen keskuspaikkana toimii Kuortaneen Urheiluopistoa. Tiiviin kisaviikon aikana mestaruuksia jaetaan viidellä matkalla ja osallistujamaat saavat asettaa joka matkalle neljä urheilijaa niin miehissä kuin naisissa, minkä lisäksi viestiin saa asettaa kaksi kolmen hengen joukkuetta per sarja. Suomen joukkue koostuu kokeneista nuorista urheilijoista, jotka kaikki ovat päässeet jo aikaisemmin edustamaan Suomea erilaisissa maajoukkuetehtävissä.

Suomen joukkue opiskelijoiden MM-suunnistuksiin (suluissa matkavalinnat)

Naiset: Alexandra Enlund IF Femman (sprintti, sprinttiviesti, viesti), Jannina Gustafsson MS Parma (sprintti, sprinttiviesti, viesti), Anna Haataja SK Pohjantähti (sprintti, keskimatka, pitkä matka, viesti), Henna Haikonen Anttolan Urheilijat (keskimatka, pitkä matka, viesti), Enni Jalava Turun Suunnistajat (keskimatka, pitkä matka, viesti), Sanni Kivelä Angelniemen Ankkuri (sprintti, keskimatka, pitkä matka, viesti)

Miehet: Joonas Ahola Navi (sprintti, sprinttiviesti viesti), Aleksi Anttolainen Lahden Suunnistajat -37 (keskimatka, pitkä matka, sprinttiviesti, viesti), Aleksi Karppinen Ikaalisten Nouseva-Voima (keskimatka, pitkä matka, viesti), Anton Kuukka Tampereen Pyrintö (sprintti, pitkä matka, viesti), Lauri Nenonen Kalevan Rasti (sprintti, keskimatka, viesti), Eetu Savolainen Ikaalisten Nouseva-Voima (sprintti, keskimatka, pitkä matka, viesti)

https://www.wuoc2018.com/