Unelmien liikuntapäivä 10.5. ja World Orienteering Day 23.5.

Järjestääkö seurasi suunnistustapahtuman valtakunnallisena Unelmien liikuntapäivänä 10.5., Maailman suunnistuspäivänä 23.5. tai WOD-viikon aikana 23.–29.5.? Seuran tapahtumat kannattaa ilmoittaa järjestäjätahojen sivuille, jolloin tapahtuma tulee myös uusien harrastajien tietoisuuteen.

10.4. mennessä ilmoitetut Unelmien liikuntapäivän tapahtumat ovat mukana arvonnoissa

Unelmien liikuntapäivä järjestetään kolmatta kertaa. Tapahtumia voi järjestää joko helatorstaina 10.5. tai ”etko-tapahtumana” keskiviikkona 9.5.

Seuran järjestämät kuntorastit tai koulujen suunnistuspäivät kannattaa ilman muuta viedä Unelmien liikuntapäivän tapahtumasivulle. Ilmoitetut tapahtumat voivat olla joko suljettuja tai kaikille avoimia. Unelmien liikuntapäivän kartalta haetaan kivoja liikuntavinkkejä ko. päivinä, joten tapahtuman saa ilmaista ja laajaa näkyvyyttä.

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivän teemana on ”Yhdessä ulos luontoon”. Sehän on meille suunnistajille hyvinkin luontaista!

Kun ilmoitat tapahtumasi 10.4. mennessä, olet ”tuplasti” mukana arvonnassa. Tapahtumien ilmoittajien kesken on arvonnat sekä 10.4. että 10.5. Katso lisää.

Tapatumasivuille on jo ilmoitettu
Navin kuntorastit
Jämsän Seutu -kuntorastit
Metsään rasteille-Kauhajoen iltarastit

World Orienteering Day – tapahtumia voi järjestää viikon aikana

World Orienteering Day, eli Maailman suunnistuspäivä on laajentanut ”voimassaoloaikaansa” viikon mittaiselle ajanjaksolle, 23.–29.5. Viikon ajanjaksolle osuu lähes jokaisen kuntorateja järjestävän seuran tapahtuma, joten olisi kiva nähdä iso määrä suunnistustapahtumia WOD-kartalla.

Seuroja kannustetaan järjestämään myös koululaisten suunnistustapahtumia WOD-viikolla. Lisätietoja koululaistapahtumiiin liittyen on tulossa ensi viikolla Nuori Suunta -uutiskirjeessä.

Ottaisimmeko ”maaotteluhaasteen” vastaan? Jos kaikki ko. viikon sisällä Suomessa järjestettävät kuntorastitapahtumat ja muut suunnistustapahtumat lisätään WOD-kartalle, niin voisiko Suomi jopa ”voittaa maaottelun” eri maiden välillä tapahtumien ja osallistujien määrässä?

Tapahtuman ilmoittaminen World Orienteering Day -kartalle.

WOD, maaliskuun uutiskirje.

Tuo sinunkin seurasi tapahtumat näkyviin!