Koovee kolmas 10-milassa

Tamperelaisseurat vastasivat parhaista suomalaisesityksistä Ruotsin Nynäshamnissa kisatussa 10-mila-viestissä. Koovee sijoittui kolmanneksi ja Tampereen Pyrintö neljänneksi. Kalevan Rasti viidennellä ja Paimion Rasti seitsemännellä sijallaan täydensivät hyvän suomalaisyön. 10-osuuksisen viestin voitti IFK Göteborg, joka näin otti toisen peräkkäisen voittonsa.

Koovee oli hyvissä asemissa läpi viestiyön. Joni Hirvikallio tuli avausosuudelta kärjessä vaihtoon ja löi hyvät tahdit seuraaville osuuksille. Hirvikallion jälkeen viestiä veivät Lauri Sild, Kenny Kivikas, Topi Anjala, Jarno Parkkinen, Jani Lakanen, Tim Robertson, Oleksandr Kratov, Timo Sild ja Daniel Hubmann. Sveitsiläisankkuri lähti matkaan neljäntenä, mutta ohitti kolmantena lähteneen Pyrinnön. Tamperelaisseurojen keskinäinen järjestys pysyi samana kuin vuosi sitten, tosin silloin sijoilla 4 ja 5.

IFK Göteborg nousi viestin kärkipaikalle kuudennella osuudella, eikä siitä enää aamuyön aikana hellittänyt. Maalissa eroa toiseksi tulleeseen OK Linnéhen oli runsas kaksi minuuttia, ja Kooveehen yli kuusi minuuttia.

Kisasivut/alustavat tulokset