Hiidenkiertäjien naiset 5:s 10-milassa

Hiidenkiertäjät oli paras suomalaisseura Ruotsissa lauantaina kilpaillussa naisten 10-milassa. Lohjalaisseura sijoittui viidenneksi joukkueella Anu Åkerman, Jenny Patana, Roosa Hämäläinen, Annika Rihma ja Julia Novikova. Hiidenkiertäjät oli parhaimmillaan viestissä toisena viimeisessä vaihdossa.Naisten viestin voitti ruotsalaisseura Järla Orienteering lähes neljän minuutin erolla ennen IFK Göteborgia, jossa hopeasijaa juhlisti kaksi Suomen maajoukkuenaista Anna Närhi ja Kirsi Nurmi, jotka onnistuivat osuuksillaan mainiosti.

Hiidenkiertäjien lisäksi suomalaisista kärkikuusikkoon sijoittui SK Pohjantähti, joka oli kuudes joukkueella Sara Niva, Heini Wennman, Anna Haataja, Marttiina Joensuu ja Marika Teini. Pohjantähden saumat kärkitaistoon heikkenivät, kun maajoukkuenainen Sofia Haajanen joutui jäämään pois flunssan vuoksi.

Espoon Suunta voitti lauantaina aamupäivällä suunnistetun nuorten 10-mila-viestin joukkueella Hanne Hilo, Olli Tiainen, Emil Laaksonen, Kerttu Peura, Liisa Raasakka ja Topias Kemppi. Espoolaisten voitto varmistui vain 12 sekunnin erolla ennen Nydalens SK:ta. Muista suomalaisseuroista Lynx oli 8:s ja MS Parma 9:s.

Miesten 10-mila-viesti suunnistetaan ensi yönä.

Online-tulokset