Suunta Huipulle -leiri Turussa 9.-11.3.

Huippusuunnistus järjestää 9.-11.3. Suunta Huipulle -leirin Turun seudulla. Leiri on tarkoitettu 15-20 -vuotiaille huipulle tähtääville nuorille. Leirin teemana on tulevaan kilpailukauteen valmistautuminen ja suunnistajan psyyke.

Samassa yhteydessä järjestetään myös Turun, Tampereen ja Helsingin urheiluakatemioiden yhteinen leiriviikonloppu, Turku Sprint Cupin kaksi osakilpailua sekä Turun seudun urheiluakatemian järjestämä suunnistusvalmennusseminaari.

Suunta Huipulle -leirin valmentajana toimii maajoukkuesuunnistaja ja FSO-valmentaja Fredric Portin ja majoitus on kokoushotelli Linnasmäessä (Lustokatu 7, Turku). Leirin hinta on 270-300€ riippuen osanottajien lopullisesta määrästä. Maksu sisältää harjoitukset, kuljetukset, valmennuksen, analyysit ja tietoiskut, seminaarin, STA-taipumusanalyysin sekä majoituksen täysihoidolla (ei sisällä kilpailumaksuja Turku sprint Cupiin).

SuHu-leiri Turku 2018 ohjelma

Ilmoittautuminen 21.2.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella

Ilmoittaudu Turku Sprint Cupiin 7.3. mennessä