Suunnista kuin mestari -kirja tilattavissa ennakkoon

Outi Hytösen tekemä Suunnista kuin mestari -kirja ilmestyy helmikuun lopulla.

Liikunta- ja hyvinvointikustannusyhtiö Fitra Oy julkaisee 27.2 uutuuskirjan Suunnista kuin mestari -suunnistajan käsikirja.
240-sivuisen, kovakantisen kirjan kirjoittaja Outi Hytönen on edustanut Suomea suunnistuksen EM-kilpailuissa ja maailmancupissa.

Kirja alkaa suunnistustaidon perusteista ja päättyy huippusuorituksen tekijöiden kokoamiseen ja omien taitojen koettelemiseen erilaisissa maastoissa maailmalla. Maajoukkuesuunnistajien huippuvinkkien kautta päästään kiinni kovimpien menijöiden ajatusmaailmaan ja suorituksiin. Kirjasta löydät ohjeet paitsi kartanlukuun ja kompassin käyttöön myös muun muassa suunnistusajatteluun, maastoaskelen hiomiseen, Jukolaan osallistumiseen, erilaisissa maastoissa suunnistamiseen ja suorituksenhallinnan kehittämiseen.

Suunnista kuin mestari on uudenlainen suunnistuksen käsikirja, jossa suunnistusta voi opiskella luku luvulta taitojaan kehittäen, omalta tasoltaan aloittaen tai selaillen, inspiroituen ja uusia vinkkejä nappaillen. Runsas valikoima karttapaloja ja rastiväliesimerkkejä tekee siitä jokaisen suunnistajan aarrearkun, jossa riittää tutkittavaa.

Suunnistajilla on mahdollisuus tilata kirja ennakkotarjouksella suoraan kustantajan verkkokaupasta kotiin toimitettuna hintaan 23,90€ (OVH 29,90€). Tilauksen voi tehdä oheisesta linkistä. Tarjous voimassa 5.2 asti.

Tilaa tästä ennakkohintaan.