Pohjois-Pohjanmaan lasten ja nuorten seuratoiminnan seminaari

Osana OKM:n tukemaa Pohjois-Pohjanmaan suunnistusseurojen hanketta järjestetään Pikku-Syötteellä lasten ja nuorten seuratoiminnan seminaari 13.-14.1.2018.

Seminaarin tarkoituksena on kehittää yhdessä suunnistusseurojen lasten ja nuorten toimintaa ja seurojen välistä yhteistyötä. Ryhmätöissä jokainen osallistuja pääsee pohtimaan juuri oman seuransa toiminnan kehittämistä.

Viikonloppu sisältää monipuolista ohjelmaa – alustuksia, ryhmätöitä ja virkistäytymistä yhdessä. Seuran nuorisotoimintaa tulee esittelemään Tampereen Pyrinnön Mikko Eskola. Erityisesti toimintamallit ja toiminnan organisointi ovat seminaarin pääteemoja. Lasten ja nuorten toiminnasta vastaavien lisäksi seurojen kaikkia avainhenkilöitä kannustetaan osallistumaan seminaariin.

Ohjelma
Seminaarin avaus pidetään lauantaina klo 9.30 Hotelli Pikku-Syötteen kokoustilassa. Tilaisuuden avauksessa saat ohjelman tulostettuna. Ohjelma päättyy sunnuntaina klo 13 lounaaseen.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuminen 22.12. mennessä. Ilmoittautumisen voi peruuttaa 2.1.2018 mennessä sähköpostilla.

Ennakkotehtävä
Pohdi oman seurasi lasten ja nuorten toimintaa ja asioita, jotka koet toimiviksi sekä asioita, joissa koet olevan kehitettävää. Kirjaa ylös vähintään kolme toimivaa ja kolme kehitettävää asiaa. Ennakkotehtävä pohjustaa seminaarin ryhmätöitä.

Varusteista
Ohjelmassa on varattu aikaa omatoimiselle liikunnalle. Pikku-syöte tarjoaa loistavan mahdollisuuden hiihtoon ja muuhun talviliikuntaan. Myös kuntosali on majoittujien käytössä. Tarkemmin Pikku-Syötteeseen voit tutustua tästä.

Hinta ja laskutus
Laskutus tapahtuu seuroittain jälkikäteen. Tilaisuuden hinta la-su väliseltä ajalta majoituksineen täysihoidolla on 120€. Perjantaina saapuville lisäyö 40-60€ huoneesta riippuen. Seminaarin hinta ruokailuineen ilman majoitusta on 85€.

Tapaamisiin Pikku-Syötteellä!

Seminaari järjestetään osana OKM:n tukemaa Pohjois-Pohjanmaan suunnistusseurojen hanketta.

Kutsujana nuorisotoiminnan koordinaattori Ville Kosola.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail