Hiihtosuunnistuksen VOL-leirin 2017 ajankohta siirtyy!

Hiihtosuunnistuksen VOL -leiri siirtyy  pidettäväksi  2.-5.1.2018 Vuokatin Urheiluopistolla. Leirikutsu, ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan mahdollisimman pian.

Leiri on avoin kaikille vuonna 2002-2003 syntyneille hiihtosuunnistuksesta kiinnostuneille nuorille.

Hiihtosuunnistuksen aikuisten ja nuorten maajoukkueet leireilevät Vuokatissa samanaikaisesti VOL-leirin kanssa. Näin ollen VOL-leiriläiset pääsevät näkemään ja tutustumaan läheltä myös maajoukkueiden toimintaan ja harjoitteluun. VOL-leirin vastuuvalmentajana tulee toimimaan Tommi Peltonen.

Hisu-VOL-leirin tavoitteena on antaa eväitä hiihtosuunnistuksen ja kestävyysurheilun harjoitteluun. Harjoituksia varten hiihto-olosuhteet ovat hyvät useamman kilometrin mittaisen tykkilumiladun takia. Hiihtosuunnistusharjoituksia tehdään jokaisena leiripäivänä. Hiihdon osalta leirillä toimitaan tekniikkapainotuksella.