Suomen joukkue maailmancupin päätökseen valittu

Suunnistuksen maailmancup huipentuu Sveitsissä, Grindelwaldissa 29.9.-1.10. Maailmancupin päätös koostuu pitkästä matkasta, keskimatkasta ja sprinttiviestistä. Kaikki kolme kilpailua käydään ennen kartoittamattomilla alueilla ja korkeimmillaan kisoissa suunnistetaan 1900 metriä merenpinnan yläpuolella.

Suomen joukkue ja alustava matkajako (p=pitkä, k=keskimatka, sv=sprinttiviesti):

Naiset (9): Sari Anttonen Keuruun Kisailijat (p, k, sv), Sofia Haajanen SK Pohjantähti (p, k), Anna Haataja SK Pohjantähti (p, k, sv), Venla Harju Tampereen Pyrintö (p, k, sv), Saila Kinni Tampereen Pyrintö (p, k), Miia Niittynen Koovee (p, k), Kirsi Nurmi IFK Göteborg (k, sv), Anna Närhi IFK Göteborg (p, sv), Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot (p, k, sv).

Miehet (7): Aleksi Anttolainen Lahden Suunnistajat -37 (p, k, sv), Elias Kuukka Tampereen Pyrintö (p, k, sv), Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö (p, k, sv), Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat (p, k, sv), Fredric Portin Paimion Rasti (p, k, sv), Jesse Laukkarinen Paimion Rasti (p, k, sv), Olli-Markus Taivainen  Navi (p, k).

Järjestäjien kisasivut

Muokattu 26.9. Jesse Laukkarinen vaihdettu Otto Simosaksen tilalle