Suunta Huipulle -kurssi alkaa marraskuussa

Suunta Huipulle -kurssi (tason 2 valmentajakoulutus) käynnistyy Kisakalliossa ja Vuokatissa marraskuussa. Kurssi on suunnattu niin lapsuus-, valinta- kuin huippuvaiheen urheilijoiden parissa toimiville valmentajille. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään tason 1 tietojen ja taitojen hallitsemista sekä aktiivista toimimista valmennus-/ohjaustehtävissä.

Suunta Huipulle kurssi koostuu kolmesta lähijaksosta, jotka järjestetään 3.-5.11.2017, 12.-14.1.2018 ja 9.-11.3.2018. Kurssi järjestetään saman aikataulun mukaan Kisakallion urheiluopistolla ja Vuokatin urheiluopistolla. Vuokatin koulutus sisältää hiihtosuunnistajille myös oman lajin ja hiihdon lajivalmennusosuuksia.

Kurssin yhteydessä järjestetään nuorten avoin Suunta Huipulle -leiri.

Ilmoittautumiset 30. syyskuuta mennessä.

Lisätietoa koulutuksesta ja ilmoittautuminen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail