Seurat mukaan kuntosuunnistuksen Suunnistajan palveluun

Suunnistusliitto investoi kuntosuunnistukseen uuden tuotteen, Suunnistajan palvelun. Sähköisen palvelun avulla kuntosuunnistuksen maksaminen ja ilmoittautuminen siirtyy mobiiliaikaan, suunnistaja saa tiedot tapahtumista ja muista palveluista suoraan kännykkään. Palvelu helpottaa myös kuntosuunnistuksia järjestäviä seuroja, etenkin tapahtumien markkinoinnissa sekä rahan ja tilastojen hallinnoinnissa.

Palvelusta tulee moderni, helppokäyttöinen ja houkutteleva, ja sen avulla tavoitamme suunnistajat ja suunnistuksen kokeilijat. Suunnistus kulkee mukana taskussa – kännykässä. Palvelu lisää seuralle markkinointimahdollisuuksia. Tavoitamme yhä enemmän suunnistuksesta kiinnostuneita aloittelijoita ja saamme lajin kokeilijoista vakiharrastajia.

Palvelu yhdistää kuntorastien tarjoajat saman sateenvarjon alle. Seuran etu on isompi näkyvyys, mobiili ilmoittautuminen ja maksaminen, kootut tilastot ja kävijätiedot, sekä Suunnistusliiton palveluun myös jatkossa tekemät investoinnit. Seura saa kuntosuunnistuksen tuotekehityksen veloituksetta käyttöönsä!

Palvelun tarkempi esittely

Seuroja pyydetään ilmaisemaan halunsa ottaa palvelu käyttöön

Suunnistusliitto investoi palvelun, kun riittävä määrä seuroja ilmoittaa ottavansa palvelun käyttöön kuntorasteillaan kauden 2018 alusta alkaen. Yllä olevista linkeistä avautuu lisätietoa palvelusta. Lisätietoja antavat Mika Ilomäki ja Katri Lilja. sähköposti: etunimi.sukunimi(a)suunnistusliitto.fi

Halutessaan seurat voivat pyytää em. henkilöitä seurakäynnille esittelemään palvelua.

Mitä edellytetään seuroilta?

  • Seura käsittelee Suunnistajan palvelun suunnitelmaa ja tekee päätöksen Suunnistajan palvelun käyttöönotosta.
  • Seura tulee mukaan (a) syksyn 2017 pilottiin tai (b) vuonna 2018.
  • Seura ilmoittaa päätöksestään 20.4.2017 mennessä Suunnistusliittoon tj Mika Ilomäelle (mika.ilomaki(a)suunnistusliitto.fi).

Suunnistusliiton päätös toteutuksen käynnistämisestä on riippuvainen seurojen halukkuudesta ottaa palvelu käyttöön.