Hiihtosuunnistuksen Santasport Junior Cupin 2018 pistetilanne

Santasport Lapin Urheiluopisto tukee tänäkin vuonna hiihtosuunnistuksen Junior Cup –kilpailusarjaa. Viime vuosien kaltaisesti Santasport Junior Cup koostuu kahdeksasta osakilpailusta. Kuuden parhaan kilpailun pisteet huomioidaan kokonaistuloksia laskettaessa.

Talven 2018 kilpailut on sijoitettu kattamaan tasaisesti koko kausi alkaen tammikuun alusta Pikku-Syötteeltä ja päättyen Lapin Lumirasteille maaliskuun lopulla. Pisteet lasketaan edellisvuoden kaltaisesti, eli kaikissa osakilpailuissa pistekertymä on sama, eikä tuplapisteitä jaeta.

Santasport Junior Cup 2018 osakilpailut 6.1. Kansallinen Pikku-Syöte hisu, 1. pv 7.1. Kansallinen Pikku-Syöte hisu, 2. pv 10.2. SM-sprintti 17.2. SM-keskimatka 10.3. Alun talvirastit, 1. pv 11.3. Alun talvirastit, 2. pv 30.3. Lapin Lumirastit, sprintti 31.3. Lapin Lumirastit, SM-pitkä

Pistetilanne Junior_Cup_pistetaulukko_2018_4osakilp