EM-viikko avaa kotimaan arvokisavuoden

Hiihtosuunnistuksen arvokisaviikko Imatralla avaa suunnistuslajien poikkeuksellisen vilkkaan arvokisavuoden Suomessa. Imatralla kilpaillaan tiistaista alkaen aikuisten EM-kisojen, nuorten (20-v) MM-kisojen, nuorten (17-v) EM-kisojen ja veteraanien MM-kisojen merkeissä.

Avauspäivänä tiistaina kilpaillaan sprintissä ja keskiviikkona sprinttiviestissä, joka nähdään myös Yle Areenassa suorana lähetyksenä. SK Vuoksi EM-järjestäjänä on panostanut poikkeuksellisen paljon EM-kisojen näkyvyyteen. Kisapaikalla ja netistä EM-tapahtumia voi seurata suorana lähetyksenä jokaisena kisapäivänä. EM-nettilähetyksiin löydät linkit järjestäjien nettisivuilta.

– Olemme panostaneet siihen, että kisapaikalla on oikeasti suuren urheilujuhlan tuntua. EM-kisoista on nähtävissä suora nettitelevisiointi viiden kameran tuotannolla. Vastaavaa ei ole Suomessa tässä mittakaavassa hiihtosuunnistuskisoista tehty. Olemme panostaneet livelähetyksiin paljon, kisojen pääsihteeri Anni Toiviainen muistuttaa.

Yle Areenan lähetys EM-sprinttiviestistä alkaa keskiviikkona klo 12.15. EM-mitaleista sähäkässä kisassa kamppailevat kaksihenkiset joukkueet (mies/nainen), ja molemmat hiihtävät vuorotellen kolme osuutta.

EM-kisojen ohjelma

Tiistai 7.2. sprintti
Keskiviikko 8.2. sprinttiviesti
Torstai 9.2. pitkä matka (yhteislähtö)
Lauantai 11.2. keskimatka
Sunnuntai 12.2. viesti

Lisätietoja: www.skiofinland.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail