Viimeiset näytöt EM-kotikisoihin

Hiihtosuunnistuksen EM-kisat käydään runsaan kahden viikon kuluttua Imatralla. Perjantaina ja lauantaina annettiin viimeiset näytöt EM-valitsijoille sekä nuorten MM- ja EM-valitsijoille.

Perjantaina Sotkamossa keskimatkan yhteislähtökisassa Salla Koskela jatkoi vahvaa alkukauttaan voittamalla yli minuutilla Mirka Suutarin ja Mira Kaskisen. Miesten ykkönen oli Jyri Uusitalo runsaan puolen minuutin päässä tulleita Ville-Petteri Saarelaa, Misa Tuomalaa ja Anssi Koirikiveä.

Lauantaina Sonkajärven Pahkan 110-vuotiskisassa kovimmat näytöt antoivat Mira Kaskinen ja Tero Linnainmaa. Kaskisen voitto heltisi vain kolmen sekunnin erolla ennen Sonja Mörskyä. Linnainmaa puolestaan oli 28 sekuntia nopeampi kuin Tuomala.

Nuorten 20-sarjoissa ykköspaikat veivät Eevert Toivonen perjantaina sekä Liisa Nenonen ja Tommi Härkönen lauantaina. 17-sarjassa kovinta vauhtia perjantaina pitivät Matias Maijala ja Sanni Oikkonen perjantaina sekä Maria Hoskari ja Väinö Kotro lauantaina.

Tulokset perjantain katsastuksiin

Tulokset lauantain katsastuksiin