Ritakallio ehdolla Olympiakomitean puheenjohtajaksi

Suunnistusliiton puheenjohtaja Timo Ritakallio on ehdolla Olympiakomitean puheenjohtajaksi, joka valitaan 26. marraskuuta. Ritakallion valinta nykyisen puheenjohtajan Risto Niemisen seuraajaksi merkitsisi käytännössä Suunnistusliiton puheenjohtajan vaihtumista kesken kauden.

– Tämä asettaa Suunnistusliiton uuteen tilanteeseen, mutta siitä huolimatta näen asian suunnistukselle positiivisena: on hienoa, että suunnistajista löytyy osaavia henkilöitä suomalaisen urheilun eturiviin – tämä on arvostus sekä Timo Ritakalliolle henkilönä että suunnistukselle ei-olympialajina, korostaa Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki.

Suunnistusliiton liittovaltuusto kokoontuu 27. marraskuuta Tampereella ja on tarvittaessa valmis päättämään Ritakallion seuraajasta.

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio on toiminut Suunnistusliiton puheenjohtajana vuoden. Hänet tunnetaan aktiivisena kilpasuunnistajana kirkkonummelaisen Lynxin riveissä.

– Otan ehdokkuuden nöyrin mielin vastaan ja samalla innokkaana, kertoi Ritakallio perjantaina Valon ja Olympiakomitean tilaisuudessa, jossa ehdokkuus virallistettiin.

Ritakallion lisäksi Olympiakomitean puheenjohtajistoon ovat ehdolla varapuheenjohtajiksi Susanna Rahkamo ja Jukka Rauhala.

Timo Ritakallio on ehdolla Suomen olympiakomitean puheenjohtajaksi 1.1.2017 alkaen.
Timo Ritakallio on ehdolla Suomen olympiakomitean puheenjohtajaksi 1.1.2017 alkaen.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail