Pinja Mäkinen IOF:n urheilijakomissioon

pinjaNTarkkuussuunnistaja Pinja Mäkinen on valittu Kansainvälisen suunnistusliiton (IOF) urheilijakomissioon. Mäkinen valittiin Lauri Kontkasen tilalle, joka luopui paikastaan komissiossa. Urheilijakomission tehtävänä on neuvoa IOF:n tarkkuussuunnistuskomissiota sekä hallitusta urheilijoita koskevissa asioissa. Komissio perustettiin 2011 ja siihen kuuluu kuusi jäsentä. Komission puheenjohtaja on saksalainen Anne Straube.

Pinja Mäkinen on tempon maailmanmestari 2013 ja parhaiten menestynyt suomalaisurheilija myös tarkkuussuunnistuksen MM-kilpailuissa Ruotsissa 2016.

– Mielestäni on tärkeää, että Suomella on edustus urheilijakomissiossa, joka pyrkii kehittämään lajia urheilijoiden näkökulmasta, Mäkinen kommentoi valintaansa.

Mäkinen aloittaa komissiossa välittömästi.

IOF:n sivuille