Tilaa Suunnistaja-lehti lahjaksi!

Suunnistaja-lehden 1000:s numero ilmestyi keväällä ja juhlavuotemme huipentuu lahjakampanjaan. Voit siis ratkaista loppuvuoden lahjapulmat helposti tilaamalla nyt Suunnistaja-lehden.

hertz_auto
Lahjakampanjan päätteeksi arvomme kestotilaajien kesken Hertzin vuokra-auton viikonlopun ajaksi.
garmin1
Kampanjan aikana tehtyjen uusien kestotilaajien kesken arvomme Garminin multisportlaitteen.

Kampanjan aikana (28.10.-16.12.2016) uuden kestotilauksen tehneiden kesken arvomme Garmin Forerunner 735XT-multisportlaitteen. Kampanjan päättyessä voimassaolevien kestotilausten kesken arvomme vuokra-auton viikonlopuksi käyttöön (Volvo V40 tai vastaavan kokoluokan auto; Hertzin yleiset vuokrausehdot voimassa).

Kaikki Lahjakampanjan aikana uuden kestotilauksen tehneet saavat itselleen Trimtexin Suunnistaja-hikinauhan.

Tilaa siis Suunnistaja itsellesi tai lahjaksi! Kestotilauksen hinta on 49,50 e/vuosi ja SuunnistajaPlus eli printti- ja tablettilehden yhteistilaus on 59,50 e/vuosi. Tilaukset voit tehdä joko sähköpostilla suunnistaja-lehti (a) suunnistusliitto.fi tai suoraan verkkokaupastamme.

trimtex_logo

hertz_logo

garmin_logo