Tule mukaan kehittämään kuntosuunnistajien sähköistä palvelua

Suunnistusliitto käynnistää sähköisen kuntosuunnistajien palvelun kehittämisen. Sähköisen palvelun avulla halutaan tulevaisuudessa tarjota kuntosuunnistajille tietoa lajista ja kuntosuunnistustapahtumista. Palvelu helpottaa myös kuntosuunnistuksia järjestäviä seuroja mm. tapahtumien markkinoinnissa.

Haemme ideointi- ja sparraustiimiä avuksi palvelun suunnitteluun. Toivomme saavamme tiimiin kuntosuunnistajia ja kuntosuunnistusten järjestäjiä. Osallistujilla voi olla enemmän tai vähemmän kokemusta lajista. Tarvitsemme monipuolisia näkökulmia eri taustoja omaavilta henkilöiltä.

Haluaisitko tulla mukaan kehittämään tulevaisuuden kuntosuunnistajan palvelua?

Ideointi- ja sparraustiimi kokoontuu noin kahden kuukauden välein Helsingissä. Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 27.9.2016 klo 16.30 – 19.00, Radiokatu 20, Pasila.

Hakemukset ideointi- ja sparraustiimiin lähetetään 12.9.2016 mennessä tällä lomakkeella. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 20.9. mennessä valinnasta.

Suunnistusliitto korvaa ideointi- ja sparraustiimin jäsenille tapaamisten matkakulut. Pyrimme ottamaan etäyhteyden henkilöihin, joilla ei ole mahdollisuutta matkustaa Helsinkiin.