Suomen joukkue Euromeetingiin Latviaan

Suunnistuksen Euromeeting-tapahtuma järjestetään Latvian Cesisissä 23.-25.9. Se on tarkoitettu lähinnä nuoremmille suunnistajille, joiden terävimmät tavoitteet sijoittuvat lähivuosiin. Euromeeting on viime vuosina tarjonnut mahdollisuuden aloittaa MM-valmistautuminen tyyppimaastoissa. Latviassa MM-rastit järjestetään kahden vuoden kuluttua. Euromeetingin jälkeen ryhmä leireilee Etelä-Virossa yhdessä A-maajoukkueen kanssa ensi vuoden MM-maastotyypissä.

Suomen Euromeeting-joukkueessa suunnistavat:

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Anna Haataja SK Pohjantähti, Eveliina Hirvonen Paimion Rasti, Enni Jalava Turun Suunnistajat, Lotta Karhola Tampereen Pyrintö, Lotta Kirvesmies Lahden Suunnistajat -37.

Miehet: Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Sami Hämäläinen MS Parma, Miika Kirmula Angelniemen Ankkuri, Anton Kuukka Tampereen Pyrintö, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Jesse Laukkarinen Paimion Rasti, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Topi Raitanen Helsingin Suunnistajat, Eetu Savolainen Ikaalisten Nouseva-Voima, Otto Simosas OK Trian.

Kisasivut: http://www.euromeeting.woc2018.lv/