Suomen sprinttiviesti kaatui hylkäykseen opiskelijoiden MM-kisoissa

Unkarin Miskolcissa kisattavissa opiskelijoiden MM-kisoissa suunnistettiin tänään sprinttiviesti. Kilpailu lähti Suomen joukkueen kannalta väärille urille heti alusta alkaen, ja lopullisesti viesti tärvääntyi kolmannen osuuden leimausvirheeseen. Yhdeksäntenä maaliin saapunut Suomen joukkue hylättiin maaliintulon jälkeen. Suomen joukkueessa suunnistivat Kirsi Nurmi, Otto Simosas, Miika Suominen ja Anna Närhi.

Iso-Britannia nappasi kultaa selvällä erolla seuraavaksi sijoittuneisiin Tsekkiin ja Norjaan. Huomenna keskiviikkona vuorossa on keskimatka, ja kisat päättyvät torstaina juostavaan viestiin. Keskimatkan kisaan suomalaisista starttaavat Henna Haikonen, Kirsi Nurmi, Anna Haataja, Miia Niittynen, Tobias Henriksson, Sami Hämäläinen, Einari Heinaro ja Mikko Siren.

Tulokset

1) Iso-Britannia 54.57 (Charlotte Ward, Peter James Hodkinson, Kristian Mark Jones, Megan Els Carter-Davies), 2) Tsekki 55.47 (Jana Knapova, Milos Nykodym, Jan Petrzela, Denisa Kosova), 3) Norja 56.11 (Sigrid Alexandersen, Emil Ahlbäck, Trond Einar Moen Pedersli, Ingjerd Myhre), …, Suomi dsq (Kirsi Nurmi, Otto Simosas, Miika Suominen, Anna Närhi)