Martti Inkinen tarkin SM-tarkkuussuunnistuksessa

Rajamäen Rykmentin Martti Inkinen oli lauantaina Kokemäellä käydyn tarkkuussuunnistuksen SM-normaalikisan tarkin. Inkinen ratkaisi voiton käytännössä aikarasteilla, sillä kaikkiaan neljä kilpailijaa saavutti kisassa 33 pistettä. Inkinen käytti kuitenkin aikarasteilla vain 19 sekuntia, kun toiseksi sijoittuneen Antti Rusasen aikarastitehtävissä käyttämä aika oli seitsemän sekuntia pidempi.

Veli-Matti Rintalan aikarastiratkaisut puolestaan venyivät yhdeksän sekuntia Rusasta pidemmälle, ja siläl heltisi SM-pronssi. Vesa Mäkinen kokosi myös 33 pistettä, mutta aikarastitulos (82 sekuntia) jätti miehen tasaisen kärkinelikon neljänneksi.

SM-kisa oli jopa poikkeuksellisen tasainen, sillä seuraavat 15 sijaa jaettiin voittajaa yhden pisteen heikommalla tuloksella.

SM-viikonloppu jatkuu sunnuntaina Kokemäellä SM-tempokisalla, jossa tehtävät koostuvat pelkistä aikarastitehtävistä eli nopeus on tarkkuuden ohella valttia.

SM-tulokset