Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen maailmancupiin Ranskaan

Pyöräsuunnistajien kansainvälinen kilpailukausi käynnistyy toukokuun puolessa välissä 14.-16.5. Ranskassa, lähellä Saksan rajaa sijaitsevassa Guebwillerissä käytävällä maailmancupin avauskierroksella. Kierroksella ajetaan kolme kilpailua.  Kisamatkoina on lauantaina 14.5. pitkä matka, sunnuntaina 15.5. keskimatka ja maanantaina 16.5. viesti.

Tänä vuonna pyöräsuunnistajien maailmancup koostuu kolmesta osasta. Pyöräsuunnistajien vuoden päätavoite, MM-kilpailu, ajetaan heinäkuun lopussa Portugalissa. Maailmancup päättyy syys-lokakuun vaihteessa Liettuassa käytävällä maailmancupin päätöskierroksella.

Lisätietoa pyöräsuunnistuksen maailmancupista

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen maailmancupiin Ranskaan:

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Mona Lindroth Asikkalan Raikas, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Ingrid Stengård OK Trian.

Miehet: Anders Blomster OK Trian, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Sauli Pietikäinen Kouvolan Suunnistajat, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Konsta Vanhanen Asikkalan Raikas. Varalla: Aleksi Rantala Rasti-Jussit.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail