Suunnistusvalmennusseminaari 2016

Vuoden 2016 suunnistusvalmennusseminaari järjestettiin Kisakallion urheiluopistossa 22.-24. tammikuuta. Seminaarin johtavana teemana oli seuravalmennuksen kehittäminen urheilijan polun eri vaiheissa. Aiheeseen pureuduttiin niin luentojen/alustusten kuin ryhmätöiden muodossa. Tavoitteena erityisesti toimintamallien ja työkalujen löytäminen erilaisissa toimintaympäristöissä toimivien seurojen arkeen.

Liiton ja lajin omien toimijoiden lisäksi seminaarissa esiintyivät Ruotsin suunnistusmaajoukkueen valmentaja Susanne Wiklund-Björk, Uimaliiton kehityspäällikkö Ippe Natunen sekä seurojensa nuorisovalmennusta esittelleet Katri Lindeqvist (Turun Suunnistajat), Kimmo Pernu (Espoon Suunta) ja Tarja Tolonen (Pudasjärven Urheilijat).

Suunnistusvalmennusseminaarin esitykset

Ryhmätöiden ennakkomateriaali:

Ryhmätöiden koosteet lisätään sivuille lähiaikoina.

Voit pitää itsesi ajan hermolla liittymällä Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Facebook-ryhmään.