Suunnistusliiton ympäristöohjeiden päivitys käynnistyy

Tamperelainen, Rastikarhuja edustava Mari Tolppa on aloittanut Suunnistusliiton ympäristöohjeiden päivitystyön. Mari on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri. Hän on aloittanut tänä syksynä ympäristösuunnittelija (amk) opinnot Hämeen Ammattikorkeakoulussa, joten työ tukee hyvin hänen opintojaan. Suunnistusliiton uusien ympäristöohjeiden on tarkoitus valmistua huhtikuussa 2016 eli ne ovat käytettävissä tulevalla kesäsuunnistuskaudella. Käytettävyydeltään nykyistä helpommat ohjeet tulevat löytymään keväällä Suunnistusliiton verkkosivuilta. Uusissa ohjeissa tullaan huomioimaan ja ohjeistamaan aiempaa tarkemmin esimerkiksi maastonkäyttöön ja lupiin liittyvät asiat. Työ toteutetaan Suunnistusliiton ympäristöryhmän ohjauksessa.

Vinkkejä ja esityksiä hyviksi käytännöiksi ympäristöasioissa voi lähettää Marille työssä huomioitavaksi. Hänet tavoittaa sähköpostilla mari.tolppa (a) iki.fi.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail